Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Gönen'de parkta ölü bulunan şahsın katili yakalandı

Gönen

Geçtiğimiz günlerde Gönen Şehir parkında ölü olarak bulunan Kıbrıs gazisi Kemal Şimşekin, katil zanlısı olarak cezaevinden bir hafta önce çıkan Rambo lakaplı İsmail Y. (41) ile Yücel Ö. Tutuklandığı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Gönen Şehir parkında ölü olarak bulunan Kıbrıs gazisi Kemal Şimşek`in, katil zanlısı olarak cezaevinden bir hafta önce çıkan Rambo lakaplı İsmail Y. (41) ile Yücel Ö. Tutuklandığı öğrenildi.
Gönen Şehir Parkında, parkın  bekçisi tarafından ölü olarak bulunan Kemal Şimşek`in (60), cezaevinden 8 gün önce tahliye olan "Rambo" lakaplı İsmail.Y. (41) tarafından öldürüldüğü tespit edildi. Gönen polisi tarafından yapılan incelemelerde; Şimşek`in para, cep telefonu, ayakkabısı ve yüzüğünün bulunmaması üzerine olayın gasp olduğu düşünüldü. Yapılan araştırma sonrasında, olayı gerçekleştiren kişinin cinayetten hüküm giyen ve 8 gün önce cezaevinden tahliye olan İsmail. Y. olduğu belirlendi. İsmail. Y, Manyas ilçesinde yakalandı. Suçunu itiraf eden İsmail.Y. ile gözaltına alınan arkadaşı Yücel Ö.  Gönen adliyesine sevk edildi. Kıbrıs gazisi olduğu öğrenilen dört çocuk babası Kemal Şimşek`in kızı Arzu Şimşek, babasının Adapazarı`nda yaşadığını, ancak Nisan ayında Gönen`de bulunan kaplıcalara gelerek tedavi gördüğünü, bu dönemde Gönen`i beğenerek Haziran başında Gönen`e taşındığını söyledi. Şimşek, "Babam tedavi için gittiği Gönen`i beğenerek emeklilik yıllarını burada geçirmek istedi. Olayın gerçekleştiği gün ise bankadan para çekmek için evden ayrılmış" dedi. Kemal Şimşek, Bursa`da askeri törenin ardından toprağa verildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli